Winkelwagen

Informatie zelfbouwsets


Met de zelfbouw set's kan u zelf van uw badkamer bad een whirlpool kan maken. Deze sets bestaan uit alle onderdelen die u nodig heeft voor het ombouwen van uw badkamer bad tot een whirlpool of bubbelbad. Natuurlijk zit er ook een duidelijke "stap voor stap montage handleiding" bij.
De sets zijn standaard samengesteld voor het maken van een systeem in een badkamer bad van 180cm x 80cm. 
Kijk in de product omschrijving of er voor uw specifieke project voldoende materiaal in de basis set aanwezig is. Alle onderdelen en materiaal zijn, ook achteraf, los bij te bestellen. Verder zijn de sets geheel naar uw wensen met opties uit te breiden of aan te passen naar uw eigen inzicht. 
Heeft u een idee voor een SPA, hottub of zwemvijver? Dan heeft u andere materiaalen nodig! Laat het ons weten, we helpen u graag verder.

Hoe werkt het?
Stap 1: Kies het systeem dat het beste bij u past en voeg hier desgewenst opties aan toe. Doe de bestelling via onze site, per mail of fax, en u krijgt de bestelling binnen enkele  dagen thuis. Zorg dat u een bad en het benodigde gereedschap in huis heeft. 
Stap 2: U leest de "stap voor stap montage voorschriften" goed door. 
Stap 3: U begint met het bouwen van uw systeem volgens de "stap voor stap montage voorschriften".
Stap 4: U test het systeem volgens de uitgebreide test procedure in "het stap voor stap montage voorschrift". Na de laatste stap kunt u uw systeembad in uw badkamer bouwen.

Wat heeft u nodig?
Naast de onderdelen uit het JETDIRECT doe-het-zelf sets en een bad heeft u enkele gereedschappen nodig. 
Het BudgetJet set moet nog aangevuld worden met materiaal dat u in de meeste DHZ winkels kunt krijgen. (zie onder aan deze pagina)
Voor alle sets:
Een boormachine met instelbaar toerental, meetlat of rolmaat, waterpas, kitspuit, stofzuiger (voor het afzuigen van het boorstof), stevig Stanleymes of slangknipschaar, ontvetter (bijv. thinner) en een oude doek, een uitwisbare stift, steek of ring sleutel 10, waterpomptang, een ijzerzaag en een ijzer boor 7 mm voor het inkorten en pas maken van 
de motorsteun, een elektrische verf afbrander voor het verbuigen van de PVC-pijp. Evt. een randaarde stekker voor het snoer van de pomp.

Voor de HydroJet /HydroBudget:
IJzer boor 6 mm en gatzagen: 42-48 mm (inspuiter), 
32 -34 mm (drukknop), 27-32 mm (luchtregelaar) en 60-65 mm (aanzuig).
Ca. 1m PVC pijp 50mm
Voor de MiniJet 10:
IJzer boor 6 mm en gatzagen: 23-25 mm (inspuiter), 
32 - 34 mm (drukknop), 27-32 mm (luchtregelaar) en 60-65 mm (aanzuig).
Ca. 1m PVC pijp 50mm.
Voor de MegaJet 6:
IJzer boor 6 mm en gatzagen: 65-68 mm (inspuiter), 
32 -34 mm (drukknop) en 60-65 mm (aanzuig).
Ca. 1m PVC pijp 50mm.
Voor de AirJet 12:
IJzer boor 6 mm en gatzaag:32 - 34 mm (drukknop)  3D-boor 13 mm.
Benodigde onderdelen voor het Budget set:
Voor HydroBudget:
Ca. 7 m1 Pvc buis of slang 32mm, PVC lijm (voor druk systemen/leidingen), silicone kit (zuurvrij!), PVC T-stuk 45gr. 32 mm, PVC hoek 90gr. 50mm., evt. andere 32mm PVC fittingen om de inspuiters met elkaar te verbinden (per inbouwsituatie verschillend), evt. materiaal om een pompsteun van te maken. (per inbouwsituatie verschillend)